MAKE-UP ACTIE??!

Ik zie wel eens van die berichten op facebook waarbij make-up word aangeboden voor een lage prijs.

Vaak zag ik van de facebook pagina ” Makeup actie” een advertentie dat je een bepaald make-up product kon testen voor €1. 

Ik was hier erg benieuwd na hoe dit in zijn werking ging. Deze maand was er een primer voor €1.

Als je je aanmeld op deze site betaal je €1 voor je eerste product zonder verzendkosten. Als je je aanmeld hou dit in dat je bij de volgende producten die je goedkoper kan testen betaal je €6 per maand. Je krijgt elke maand een full size product opgestuurd die een hogere waarde over het algemeen heeft dan €15.

Ik ben deze maand hiermee begonnen om te kijken of het wat is. Het enige nadeel wat ik eerst niet had gelezen is dat je pas na 3 maanden kan stoppen. Dus je moet 2x €6 betalen voordat je kan stoppen hiermee. Ik was erg benieuwd naar de primer ook omdat ik een primer nodig had en ja voor €1 was het wel erg verleidelijk. Nou ik had de primer besteld voor €1 van het merk Beebee. Het is een tubetje wat ik er mooi vond uitzien.

Toen ik het had besteld kwam het de volgende dag al in huis. Het is gewoon een brievenbus pakketje dus je hoeft niet perse thuis te blijven als je een pakketje verwacht.

Het pakketje zag er leuk uit! Nadat ik het pakketje opende zat de primer met papiertjes erbij. Ik vind het er leuk uitzien!

Ben jij ook benieuwd naar een review van de primer van het merk Beebee? Mijn volgende blog gaat over deze primer !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s