DIY KWASTEN SCHOONMAKEN

Vind jij het leuk om dingen zelf te maken plaats van de kopen? Lees dan verder…

DIY MAKE-UP KWASTEN SCHOONMAKEN

Als je dagelijks je kwasten gebruik om je make-up mee aan te brengen is het wel hygiënisch om je kwasten ook te reinigen. Dit kan je het best doen om ontstekingen of puistjes te krijgen. Als je je make-up aanbrengt met de kwast blijven er altijd nog restje in de kwast zitten tussen de haartjes. Ik heb hier een DIY die je makkelijk kan doen om je eigen kwasten-schoonmaker te maken.

Wat heb je nodig? ;

– Een plastic bordje of een plastic plaat. (Ik heb anti slip papier gebruikt)

– Lijm pistool

Door te zorgen dat je dalijk gelijk kan beginnen en je lijmpistool niet eerst hoeft op te warmen kan je het best beginnen met deze in het stopcontact te doen. Pak je plastic bordje of wat je hebt uitgekozen.

Maak vormpjes met het lijmpistool op het bordje. Gebruik rondjes, stippels, lijnen of zigzag lijnen. Laat het opdrogen. Pak een bekertje en vul deze met water. Pak je kwasten en dip ze eerst in het water en daarna ga je met de kwast over je bordje heen. Als het goed is zie je nu dat er al foundation af komt of dat je er in ieder geval al smeer vanaf komt. Ik vind het wel een handige DIY. Het werkt goed het duurt wel een beetje lang tenzij je kwast niet heel erg vies is. Maar het werkt en daar gaat het erom. Weer geld bespaart 😉

Een gedachte over “DIY KWASTEN SCHOONMAKEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s